Televizija 'regiona': N1 televizija i prognozom vremena dokazuje da je Jugoslavija tu! (FOTO)

24.01.2015. 20:28:59

Koja je ovo država na karti, pitaju se promatrači vremenske prognoze na N! televiziji. Kritičari na društvenim mrežama, točnije Facebooku pitaju se čiju kartu na vremenskoj prognozi prikazuje nedavno pokrenuta regionalna N1 televizija. Sumnjičavi su stoga zbog ove karte koja zorno prikazuje zemlje regije, kako to vole reći zagovornici zapadnoga Balkana, te im se zato samo po sebi nametnulo pitanje kakva nam se to poruka šalje s malih ekrana. I znači li to da se desno orijentirane stanovnike Hrvatske svjesno proglašava ludima kada kažu da se radi na uspostavi neke nove Jugoslavije ili pak regiona. Takvi ljudi nepravedno se, kazuju polemičari na fejsu, nazivaju paranoičnina, a kao argument za svoju tezu priložili su fotografiju koja po njima pokazuje da je Jugoslavija tu. U mislima i idejama mnogih. "Pogledajte samo ovu "prognostičku kartu" na TV N1 (koju producira moćni CNN uz par domaćih marioneta), pa mi odgovorite KOJA JE OVO DRŽAVA NA KARTI", ljutito je napisao jedan građanin.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.