TENK NA TERENU: Osječka Kohorta na orginalan način proslavila Oluju

08.08.2017. 21:55:44

KOHORTA i ARMADA u drugom derbiju 4. kola HNL-a (Osijek – Rijeka 1:0) obilježile su 22. godišnjicu akcije Olija kojom je oslobođen najveći dio hrvatskog teritorija okupiranog srpskom agresijom.
Na derbiju na Maksimiru dva dana ranije  zastavama i bakljadama Oluju su zajedno proslavili  BBB i Torcida porukama, u Osijeku su navijači domaćina igrače obje momčadi na terenu pozdravili  prigodnim velikim zastavama i tranparentima.
Navijači Osijeka ovaj put izvelu su orginalno i nadmašili druge navijačke skupine.
Nakon što su igrači domaćina i Rijeke došli na centar igrališta Gradskog vrta, tamo su ih dočekala četiri dječaka koja su razvukla veliku zastavu sa zastavom Hrvatske, natpisom “Oluja 5. 8. 1995.”, iznad čega je bio nacrtani tenk.
 Tijekom utakmice protiv Rijeke navijači su u nekoliko navrata pjevali domoljubne pjesme i one u čast Osijeku, nepokorenom gradu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.