TERORISTIČKI NAPAD U TUNISU: Pucnjava u poznatom ljetovalištu!

26.06.2015. 16:30:54

Meidji prenose da je najmanje 27 mrtvih . Teroristički napad dogodio se u Tunisu kada su dvojica naoružanih muškaraca napala dva turistička odredišta u odmaralištu u Sousseu Navodno je pucnjave bilo i na plažama ispred hotela, a kako prenose mediji, najmanje je 27 mrtvih. “Na hotelskoj plaži je došlo do pucnjave. Puca se već 20 minuta. Mi smo bili u bazenu kada smo čuli pucnjavi i vidjeli ljude kako jure. Pobjegli smo u sobu i zabarikadirali se. Ne znamo što se događa, nakon nekon vremena sve je utihnulo”, napisao je jedan britanski turist na Twitteru. Reporter NBC-a Bill Neely napisao je na Twitteru da među mrtvima ima turista, pozivajući se na izjave iz Ministarstva unutarnjih poslova Tunisa. Jedan od napadača pronađen je mrtav na plaži, izjavio je policijski službenik s mjesta događaja, a Al Jezeera piše kako je pucnjave bilo i između napadača i sigurnosnih snaga. Capture Osim napada u Tunisu, u vrijeme molitve bombaš samoubojica je u Kuvajtu napao šijitsku džamiju. Četvero je ljudi poginulo, a osmero ranjeno u eksploziji. Odgovornost za napad preuzeli su islamisti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.