THACI SPREMAN NA RAT: Puškama ćemo odgovoriti na prijetnje iz Srbije

10.04.2018. 07:51:12

Kosovski predsjednik Hashim Thaci rekao je da će na “prijetnje iz Srbije” biti odgovoreno puškama. “Na te prijetnje ćemo odogovoriti isto kao što smo odgovorili prije 19 godina – puškama”, rekao je Thaci, prenose beogradski mediji. On je to izjavio u govoru na manifestaciji na karauli Košare, koja se održava povodom 19 godina od napada na srpsku vojsku. Pripadnici Vojske Jugoslavije uspijevali su da od travnja, pa sve vrijeme trajanja NATO bombardiranja, spriječe ulazak na Kosovo pripadnika OVK, koje su podržavale regularna Vojska Albanije i NATO zrakoplovstvo, ali su se povukli 10. lipnja 1999. godine, poslije potpisivanja Kumanovskog sporazuma, prenosi Tanjug. Kosovski Albanci tu manifestaciju održavaju na dan kada je, kako kažu, “konačno srušena granica između albanskih zemalja”./HMS/ Ubrzo nakon ove izjave Vući se brzo povukao i poručio: Srbija se bavi politikom mira, i neće se baviti puškama i oružjem, poručio je u odgovoru na izjavu Hashima Thacija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.