Thompson na Dan neovisnosti u Osijeku!

24.09.2013. 12:52:45

thompson-dan-neovisnosti-osijeku-slika-1303988

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Osijeka 8. listopada u 20 sati u dvorani Gradski vrt, a dio prihoda namijenjen je u humanitarne svrhe.

Turneja „Ora et labora“ započeta koncem lipnja pokazala je dosada veliko zanimanje Thompsonove publike, ali i oduševljenje viđenim i doživljenim. Svaki koncert posebna je glazbeno-produkcijska priča protkana snažnim emocijama, što potvrđuju brojni posjetitelji koncerata u Dalmaciji, Istri i Primorju, ali i njihovi gosti iz cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i drugih zemalja. Dio te iznimne atmosfere bit će i Slavonija i Baranja, koje će imati priliku uz Thompsonov koncert u Osijeku proslaviti jedan od najznačajnijih datuma u novijoj hrvatskoj povijesti – Dan neovisnosti. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Osijeka 8. listopada u 20 sati u dvorani Gradski vrt, a dio prihoda namijenjen je u humanitarne svrhe. Ono što i ovaj nastup jamči je više od dva sata glazbenog spektakla, sastavljenog od pjesama s novoga albuma te starih, dobro poznatih i publici dragih hitova. Vjerujemo da će i ovoga puta doći do izražaja ta fascinantna interakcija između Thompsona i publike, koja stvara iznimnu atmosferu. Thompson i bend zasigurno će pružiti vrhunsku izvedbu i sjajnu svirku, a toplina i gostoljubivost vjerne slavonsko-baranjske publike nesumnjivo će doći do izražaja. Zajedništvo, ljubav, vjera, obitelj kao temelj svih vrijednosti i domoljublje – svjetonazor koji povezuje sve posjetitelje svih dobnih skupina na Thompsonovim koncertima stvorit će nesumnjivo pravi ugođaj u dvorani kakav i zaslužuje proslava Dana neovisnosti! Ulaznice za koncert mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.