Thompson na Dan Oluje neće pjevati ni u Kninu, a ni u Čavoglavama!

17.07.2017. 23:14:05

Umjesto Thompsona će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi Oluje! Umjesto njega će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu, potvrdio je kninski gradonačelnik Marko Jelić.
"Gospodin Thompson kazao je kako je imao neke druge obveze i da neće moći pjevati u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Ne vidim tu nikakvu politizaciju jer je on imao samo jedan koncert u Kninu, za 20. godišnjicu Oluje, a ostalo je obično odrađivao u Čavoglavama", rekao je za Šibenski portal Jelić. Thompson 5. kolovoza neće pjevati ni u Kninu, ni u svojim rodnim Čavoglavama, već u Slunju u povodu proslave Dana grada Slunja. "Da, Thompson će pjevati kod nas za Oluju na velikoj fešti. Drago nam je da će biti baš kod nas. Osjećamo se super, dobro i zdravo jer pjeva baš u Slunju", poručio je HDZ-ov gradonačelnik Slunja Jure Katić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.