THOMPSON SINOĆ ODUŠEVIO VELIKOGORIČANE - ORA ET LABORA IDE DALJE

23.02.2014. 16:14:35

THOMPSON-SINOC-ODUSEVIO-VELIKOGORICANE-FOTO_article

Budimo zajedno! To je naša snaga! – riječi su kojima se na velikogoričkom koncertu Thompson obratio publici i možda na najljepši i najbolji način opisao cijeli koncert, ali i susrete uoči njega. Kolika je vrijednost i ljepota zajedništva pokazali su prvo posjeti Thompsona Centru za odgoj i obrazovanje te Udruzi Hrvatskih obrambenih snaga Velike Gorice, a onda i sami koncert. Družeći se tijekom dana s djecom s poteškoćama u razvoju u Centru, a potom i mladim glazbenicima Male škole rock & rolla u Udruzi vidjelo se na najbolji način koliko ljubavi, radosti i dobrobiti stvara zajedništvo. Bila je to sjajna uvertira za večernji koncert koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dugo najavljivanim koncertom u Velikoj Gorici Thompson je oduševio publiku započevši pjesmom Dobrodošli.Več je tad bilo jasno da će atmosfera biti ispunjena snažnim emocijama.Prepuna sportska dvorana Velikogoričana i onih iz okolice Thompsona je vidljivo oduševila, te je u svom poznatom duhu i svojim pjesmama kako sa novog, tako i sa starog albuma svakom pjesmom oduševljavao publiku Mladi su uživali slušajući Thompsona jer kažu kako nevjerojatnim riječima spaja vjeru,ljubav i Domovinu u jednu cjelinu.

thompson_velika-gorica222_mainstory1

Sjajna atmosfera je potrajala više od dva sata.Thompson se obratio publici predstavljajući svoj bend, te se zahvalio vjernoj publici koja ga prati i sluša. Braniteljski portal popratio je i ovaj još jedan u nizu spektakularnih koncerata Marka Perkovića Thompsona.B.P/S.K ORA ET LABORA IDE DALJE thompson_ogulin112_mainstory1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.