Thompsonov organizator: Obožavatelji, ne strahujte Thompson će pjevati u Wuppertalu !

26.05.2017. 10:24:03

Naš sugovornik ističe da je njemačka WDR televizija najavila nastup 'hrvatskog fašista', što ga, kaže, nije iznenadilo Obožavatelji Marka Perkovića Thompsona nemaju razloga strahovati da koncert u Wuppertalu neće biti održan. Ponukani našim čitateljem koji nam je u pismu izrazio bojazan da postoji mogućnost otkazivanja Thompsonovog koncerta u Wuppertalu, najavljenoga za 4. lipnja, nazvali smo pjevačevog organizatora koncerta Roberta Martinovića koji je ekskluzivno za Direktno potvrdio da se koncert održava.  "Nema zakonske osnove da se koncert otkaže, u kontaktu smo sa svim mjerodavnim službama ovlaštenima za njegovo dopuštenje. Thompson će pjevati u klubu pred 1.300 ljudi u Wuppertalu", rekao nam je organizator Robert Martinović, koji je do 2007. isključivo sam organizirao Thompsonove koncerte u inozemstvu, među kojima i one u Frankfurtu na kojima se okupilo 10.000 obožavatelja. Naglasio je kako razumije od kuda sumnje Hrvata u Njemačkoj kako koncerta neće biti, budući da su nastup pjevača na njemačkoj televiziji najavili, u najmanju ruku, neprimjerenim riječima. "Na njemačkoj WDR televizijskoj postaji u srijedu navečer izvijestili su da nastupa hrvatski fašist. Upravo takvim riječima. Nije nas to iznenadilo, jer znamo da ova postaja prenosi pisane izjave antifašističkog pokreta iza kojega se kriju ljevičarske struje", ističe naš sugovornik te dodaje kako na to nisu reagirali jer ne bi bilo nikakve koristi. "Nerado to kažem, ali u hrvatskom Konzulatu je stara garda. Ne vjerujem da bi reagirali i da smo prijavili ovu izjavu na WDR televiziji. Neke stvari rade samo reda radi, doduše, ne mogu generalizirati", napominje Martinović, koji je pozvao sve domoljube da dođu na tradicionalnu Hrvatsku noć 11. studenoga u Frankfurtu. Na njoj će se okupiti brojni hrvatski pjevači, od Mate Bulića, Miroslava Škore i Olivera Dragojevića. Od našeg sugovornika doznajemo kako Thompsonovi obožavatelji u inozemstvu mogu očekivati seriju koncerata ovog domoljubnog pjevača i to u jesen 2017. i zimu 2018. godine.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.