Tik iza ponoći đurđevački kafić postao K1 ring, konobar i gost odmjerili snage šakama

21.01.2019. 11:12:33

Ispada kako je prvotni muškarac bio konobar u objektu, a unutar objekta došlo je do neslaganja pa se konobar odlučio istjerati pravdu, odnosno otjerati 42-godišnjeg muškarca van.  Burno je bilo u noći s petka na subotu u ugostiteljskom objektu na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu. Kako nam otkriva Dijana Žagar, samo deset minuta iza ponoći došlo je do tučnjave između dva odrasla muškarca. Sukobili su se dva muškarca, jedan s 43 godina na leđima, drugi s 42 godine. Kod muškarca (43) nije utvrđena količina alkohola u krvi zbog protoka vremena, dok je ‘mlađi’ u krvi imao 1,98 promila. Ispada kako je prvotni muškarac bio konobar u objektu, a unutar objekta došlo je do neslaganja pa se konobar odlučio istjerati pravdu, odnosno otjerati 42-godišnjeg muškarca van. Izvan kafića nastao je pravi dar mar, šake su letjele na sve strane, i od jednog i od drugog, a 42-godišnji muškarac je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je konobar odbio liječničku pomoć unatoč vidljivim ozljedama. Protiv obojice će biti pokrenut prekršajni postupak. Ali, to nije sve. Utvrđeno je kako je konobar usluživao pića pijanim osobama, stoga mu je na mjestu naplaćena novčana kazna

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.