TISUĆE HRVATA U MÜNCHENU I OVE GODINE U MIMOHODU ZA VUKOVAR Evo plana i programa

19.10.2018. 12:32:53

Mimohod se održava za sve žrtve koje su za vrijeme Domovinskog rata stradale na području grada Vukovara.

Udruga hrvatskih studenata München po četvrti put organizira mimohod povodom sjećanja na žrtvu grada Vukovara. Mimohod će se održati 18. studenog od 17:45 sati u centru grada. ‘Mimohod se održava za sve žrtve koje su za vrijeme Domovinskog rata stradale na području grada Vukovara, a posebno za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koji su svoje živote izgubili u bitci za grad Vukovar. Također se sjećamo zločina počinjenih nad hrvatskim braniteljima, civilima i medicinskom osoblju vukovarske bolnice na poljoprivrednom dobru Ovčara’, navode organizatori. Mimohod započinje na Geschwister-Scholl-Platz (U-Bahn: Universität), a završava na Odeonsplatzu. Prije početka mimohoda studenti će skupljati donacije i dijeliti ‘svijeće za Vukovar’. Prikupljeni iznos ide u humanitarne svrhe, prenosi croexpress Cjelokupni program ‘Sjećanje na pad grada Vukovara’ počinje prije mimohoda, svetom misom u crkvi svetog Pavla (St.-Pauls-Platz 11) u 16 sati. Nakon mimohoda slijedi raznolik program.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.