Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju: Predstavljanje knjige ratnih priča i novela “Lovci na tenkove”

19.11.2018. 08:57:12

U sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju 19. studenog, ponedjeljak, s početkom u 19 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu održat će se predstavljanje knjige ratnih priča i novela “Lovci na tenkove” autora Igora Petrića. Uz autora knjigu će predstaviti Mladen VukovićSilvana Dragun i Jadranka Huljev. Ulomke iz knjige čitat će Trpimir Jurkić, a u glazbenom dijelu nastupit će Vokalni sastav Elektrodalmacija. Istu večer s početkom u 18 sati u dvorani knjižnice u Podstrani održat će se večer domoljubne poezije “Vukovaru – Škabrnji – memento – poetika” te će desetak pjesnika recitirati svoje pjesme posvećene Vukovaru, Škabrnji i Domovinskom ratu. U glazbenom dijelu nastupit će VIS Gospa od Zdravlja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.