TKO JE AUTORICA BILTENA SNV-A? Ona koja u kolekciji knjiga ima Šešelja…

08.03.2017. 20:54:09

Činjenica da Tamara Opačić pojedinačno navodi iznose koje primaju braniteljske udruge, nabraja sve nepoćudne grafite kao i privatne objave privatnih osoba, a sve to s Šešeljovom knjigom iza leđa – zapravo je najveća satira. Ili možda nije? Tamara Opačić, aktivistica i novinarka iz Zadra, zaposlenica Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) i srpskog tjednika Novosti, autorica je studije ‘Nasilje i nesnošljivost prema Srbima u 2014.’ Upravo Tamara Opačić autorica je i novog biltena SNV-a u kojem su nabrojani svi oni koji su se ogriješili o “Pupovčeve” zakone, no ova novinarka po brojanju je poznata još odavno. Tako je 2014. navela sve braniteljske udruge koje na svom grbu imaju hrvatski grb s početnim bijelim poljem, a što je objavljeno na portalu H-alter. Uz to, Tamara se zgražavala činjenicom da su te udruge sufinancirane od strane države i tome se nikako nije mogla načuditi. Pritom nije imala na umu da su te “nezakonite oznake”, zapravo odobrene i ozakonjene statutom. Očigledno je, međutim, da nije imala na umu u kojoj mjeri je više sufinancirano SNV za koje radi, kao i portal Novosti za koje piše. Riječ je o portalu koji hrvatskoj državi i svim njenim vrijednostima, pa tako i himni, zadaje najniže udarce nazivajući to – satirom. Činjenica da Tamara Opačić pojedinačno navodi iznose koje primaju braniteljske udruge, nabraja sve nepoćudne grafite kao i privatne objave privatnih osoba, a sve to s Šešeljovom knjigom iza leđa – zapravo je najveća satira. Ili možda nije?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.