TKO JE LIJEČNIK KOJI JE ZAVRŠIO U PRITVORU ZBOG MITA OD 100 EURA?

02.07.2019. 09:28:56

U svojoj ordinaciji radi već 20 godina, mještani kažu da je pomogao oko bolovanja...

Zbog primanja mita je u pritvoru završio 66-godišnji liječnik iz Gregurovca u Koprivničko-križevačkoj županiji. Uhvaćen je prošle srijede u akciji policije, Ravnateljstva policije i USKOK-a, a u suradnji s pacijentom koji mu je dao 100 eura mita, piše Podravski.hr i dodaje da se radi o dr. Farisu Swindehu čija ordinacija tamo radi već dvadesetak godina. Mještani kažu da je dr. Swindeha bio dobar liječnik, no neki su rekli i da se priča kako je on često pomagao u otvaranju bolovanja.
Mještani Gregurovca ostali su sada bez svojeg liječnika, a još se ne zna tko će doći raditi kao njegova zamjena. Podravski.hr piše da je policija nakon kriminalističkog istraživanja o ovom liječniku USKOK-u podnijela kaznenu prijavu, a idućeg bi se tjedna trebalo znati prijeti li doktoru Farisu Swindehu i gubitak licence zbog primanja mita.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.