Tko stoji Hrvatskoj na putu do povijesne bronce? - PRIJENOS UŽIVO

20.12.2020. 09:36:00

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u nedjelju će protiv Danske od 15.30 sati pokušati izboriti brončanu medalju na Europskom prvenstvu.

Danska je veliki favorit, ali Hrvatska će pokušati iskoristiti posljednju utakmicu za još jedno iznenađenje.

Dosad je ostvarila pet pobjeda te upisala dva poraza, poput Hrvatske.

Izbornik reprezentacije je Jesper Jensen koji je kao igrač bio europski prvak s Danskom 2008. godine, a na klupi reprezentacije je od ove godine.

“Nedjelja je velik dan za nas, možemo donijeti Danskoj brončanu medalju. Dat ćemo sve od sebe u utakmici. Iako smo bili razočarani protiv Norveške, naravno da ćemo pronaći snage u utakmici za treće mjesto. Ne trebamo ništa izmisliti da pobijedimo Hrvatsku. Da nas je netko prije tri tjedna pitao da ćemo igrati protiv njih za brončanu medalju, rekli bismo “veliko da”, tako da se nadam da ćemo nešto uspjeti pronaći”, rekao je danski izbornik Jensen.

I ovu utakmicu možete pratiti putem Portala dvenvih novosti.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/ EPA/CLAUS FISKER

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.