TODORIĆ NOVINARIMA Ovo je moja mala pobjeda, ja sam građanin Londona!; Iživcirala ga slovenska novinarka!

07.11.2017. 18:35:24

Nakon uhićenja Todorića, engleski sud je prihvatio argumente njegove obrane da se radi o političkom progonu i pustao ga do sljedećeg ročišta 10. travnja 2018-e Nakon uhićenja Todorića, sud ga je pustio uz oduzimanje putovnice i nakon navodnog plaćanja jamčevine od sto tisuća funti. Todorić je nakon puštanja na slobodu izjavio kako je ovo njegova pobjeda te da ide doma: "Drago mi vas je vidjeti, idem doma! Danas je ovo jedna mala pobjeda, ali zapravo velika. To puno znači".
Prvotno je na Sudu zamolio da izađe na strašnji ulaz, ali je to odbijeno pa se morao sučeliti s novinarima. Medijima nije htio detaljnije objašnjavati svoj slučaj. "Znate li koliko smo za Mercator napravili? Dobili ste najbolji dućan u Europi, i perfektni biznis. Imaju odličnu kompaniju i u Srbiji. Dođite jedanput da porazgovaramo" odgovorio je  na pitanje slovenske novinarke o toj slovenskoj kompaniji. Potvrdio je navode medija kako se branio na Sudu tvrdeći da je u Hrvatskoj žrtva progona te je rekao kako on to od početka govori. Todorić nije želio uputiti posebnu poruku Vladi ni  izvanrednom povjereniku Anti Ramljaku te je rekao kako će sada se često oglašavati u svim medijima i putem svog bloga :" Uskoro ćete me puno čuti. Ja ću se od sada oglašavati". "Mislim da još ima dosta posla u Hrvatskoj", poručio je znakovito ne želeći reći na što točno misli. Demantirao je kako ima sigurnosnu narukvicu. USKORO OPŠIRNIJE!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.