Todorić opleo po Vladi: 'Dalić je osoba koja se ne može kontrolirati, a Božinović čisti njezine SMS-ove'

10.04.2018. 19:35:04

Ivica Todorić nasmijan je izišao iz zgrade londonskog suda nakon ročišta o njegovom izručenju, za što će presuda biti izrečena 20. travnja

"Imam stotine dokaza. Martina Dalić je žena koja se ne može kontrolirati. To je nevjerojatno koliko Božinović za njom mora čistiti i micati njezine SMS-ove od kojih je svaki za nju ubitačan. Ali to ne može sakriti, ni Božinović ni Plenković, to će sve izaći", rekao je Todorić nakon izlaska iz zgrade londonskog suda. Nagodbu Agrokorovih vjerovnika ocijenio je sramotnom. Dalić i Plenković, tvrdi, moraju zadržati Knighthead u igri. "Sve će se urušiti. Mora se urušiti. Pravna država mora reagirati. Ako Ustavni sud ukine zakon u Hrvatskoj ostaju dvije milijarde eura."

'Pazite kolika je to želja da me se uhvati'

Todorić je ponovio da je premijer Plenković bio uzrujan nakon prošle odluke suda, pa je tražio obnovu postupka, a za to je poslao veleposlanika. Sada je pak Hrvatska angažirala najskupljeg odvjetnika da ju zastupa. "Bože moj, pa ti si mladi čovjek, ti sve razumiješ. Pa je li vidiš da su pripremali da se hapse? Ovdje sam zaštićen, ovdje se borim za istinu. I izborit ću se. Pazite kolika je to želja da me se uhvati", kazao je našem reporteru.

'Izgradio sam Hrvatsku'

"Ako prođe ovakva nagodba, to će biti katastrofa za Hrvatsku. To je uništenje Agrokora i firmi koje su vezane uz Agrokor. Za njih je nagodba samo da se sačuva Knighthead i roll-up, to je jedini cilj nagodbe. Što će biti s dugovima i vlasnicima njih apsolutno ne interesira. Zašto? Mi dajemo alternativnu nagodbu. U našoj nagodbi ne postoji Knighthead, jer su oni ovdje došli kriminalno raditi. Prijavljeni su. Kad maknemo Knighthead možemo ga tužiti za štetu koju je napravio. I kad Agrokor po toj tužbi dobije milijarde, imat će ukupno dvije milijarde koje ostaju u Hrvatskoj. Ali Dalić i Plenković nemaju izlaza nego podržati Knighthead", kazao je Todorić. "Izgradio sam Hrvatsku. Ja sam od pet telefona i pet ljudi stvorio najveću kompaniju na tržištu od 200 milijuna ljudi. Borio sam se s Nestleom 20 godina, i ništa nisu mogli. Uzeli su mi kompaniju bez da sam jedan papir o tome dodao", dodao je Todorić. [video width="640" height="352" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Todorić-opleo-po-Vladi-Dalić-je-osoba-koja-se-ne-može-kontr.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.