Todorić: „Plenković, Ramljak i Dalić pogoduju američkom strvinaru!“

26.10.2017. 10:17:18

"Agrokor je Knighthead fondu 'transparentno' i dalje dužan 500 milijuna plus kamate, a oni pod hipotekom imaju Agrokorovu vrijednost od milijarde", optužuje Ivica Todorić

Bjegunac Ivica Todorić ponovo se obratio javnosti na svome blogu u kojem je optužio Antu Ramljaka, Martinu Dalić i Andreja Plenkovića.

Ovaj tekst, nešto kraći od uobičajenih, prenosimo u cijelosti:

“Premijer Plenković ponovno je danas iznio neistinu koja je, zasigurno, za cilj imala obmanjivanje javnosti. Naime, gospodine Plenkoviću, na web stranicama Agrokora nema transparentnosti i objava o svim aktivnostima izvanredne uprave, i to nije, kako vi kazete, nikakva mistifikacija, nego vrlo jasna činjenica. Na web stranicama nema informacija o roll up kreditu i kriminalnom pogodovanju strvinarskom Knighthead fondu kojemu je vaš transparentni Ramljak dao povlaštene informacije prije nego ste ga Vi imenovali izvanrednim povjerenikom. Taj isti Vaš transparentni izvanredni povjerenik, davši povjerljive informacije američkim strvinarima, omogućio im je da kupe obveznice nominalne vrijednosti od 300 milijuna za samo šezdesetak milijuna. A onda je transparentno krenuo u roll up u kojem strvinari sudjeluju s 500 milijuna. No, u tom transparentnom aranžmanu, Ramljak i ministrica Dalić otkupe obveznice strvinara koje su platili manje od 60 po nominalnoj vrijednosti za 268 milijuna eura! I to nije sve – Agrokor im je transparentno i dalje dužan 500 milijuna plus kamate, a oni pod hipotekom imaju Agrokorovu vrijednost od milijarde. To nije mistifikacija gospodine Plenkoviću. To je vaša transparentnost i vjerodostojnost!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.