PUŠTEN Todorić stigao u Kulmerove dvore, medijima poručio: Ja sam tu da Hrvatsku dignem na noge!

20.11.2018. 18:29:49

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u utorak oko 17 sati izašao je iz istražnog zatvora u Remetincu gdje je smješten nakon što je 7. studenoga izručen Hrvatskoj. Nakon što je napustio zatvor i sjeo u automobil, Ivica Todorić u pratnji supruge  bez izjave za medije zaputio se prema svom dvorcu, Kulmerovim dvorima. Tamo se obratio medijima. "Došao sam se samo pozdraviti, da ne čekate. Bit će prilike da se čujemo, sve ćete znati. Ne bih večeras ništa", rekao je Todorić, dodavši da ne zna tko je platio njegovu jamčevinu. Na kraju obraćanja novinarima rekao je da će pomoći Hrvatskoj. "U Hrvatskoj ima puno toga za raditi. Vidite gdje smo. Ne da smo na dnu, nego smo stvarno probili dno, idemo dolje. Pogledajte knjigu gospođe Dalić, piše da će nas uskoro i Bugarska prestići, pa to je sramota. Ja sam tu da dignem Hrvatsku na noge", rekao je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.