Tomašević za projekt građanskog odgoja zastupniku Možemo dodjelio 189.375 kn

11.07.2022. 15:37:00

Zastupnici zagrebačke gradske Skupštine reagirali su u četvrtak na navode da je gradonačelnik Tomašević dodijelio gotovo 190.000 kuna svom stranačkom kolegi i donatoru stranke Možemo, zastupniku u Skupštini Branku Ančiću, odnosno njegovom Forumu za slobodu odgoja kroz provedbu projekta građanskog odgoja u osnovnim i srednjim školama. 

TRANSPARENTNOST NA TOMAŠEVIĆEV NAČIN ????????
Zamislite bezobrazluk da iznos od 190.000 HRK gradskog novca na temelju poziva dodijelite svom partijskom drugu, gradskom zastupniku vaše stranke.
Tomislav Tomašević je upravo to učinio❗️
Forumu za slobodu odgoja, udruzi čiji je predsjednik Branko Ančić, gradski zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba iz redova Možemo! Tomašević je 26.05.22. na temelju javnog poziva dodijelio 189.375 HRK za provedbu pilot projekta izvannastavne aktivnosti građanskog odgoja i obrazovanja.
A onda da bi zameli trag svoje “muljaže”, 11.06.22. Branko Ančić je dao ostavku na mjesto predsjednika Udruge.
Ali, mlade snage u Gradskoj skupštini nisu spavale. Otkrili su transparentnog Tomaševića i njegovog transparentnog druga Ančića.
Bravo Maksimilijan Šimrak mladi sokole u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.
????????????????????????????????????????
MOŽEMO! POČETI MEŠETARITI S NAŠIM UDRUGAMA❓️
E, ne možete❗️”

Šimrak (HDZ): Ideološka politizacija Građanskog odgoja nove gradske vlasti se nastavlja, kao i modus operandi dodjeljivanja sredstava najbližim suradnicima

Reagirali su i zastupnici HDZ-a, točnije Maksimilijan Šimrak. 

“Dok jedni dobivaju otkaze, druge se nagrađuje za vjernost. Naime, gradonačelnik Tomašević dodijelio je 189.375 kuna svom donatoru i gradskom zastupniku Branku Ančiću, odnosno Forumu za slobodu odgoja, udruzi u kojoj je gospodin Ančić u trenutku donošenja zaključka o sklapanju sporazuma o suradnji bio predsjednik upravnog odbora. Ideološka politizacija Građanskog odgoja se nastavlja, kao i modus operandi dodjeljivanja sredstava najbližim suradnicima. Srećom, barem se odvoz smeća ubrzao”, poručio je zastupnik Šimrak.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: narod.hr/Foto: snimka zaslona, fah Fotomontaža: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.