TOMISLAV JOSIĆ: DOBIO SAM OSAM MJESECI ZATVORA I DVIJE GODINE UVJETA - ŽELE NAS UŠUTKATI (VIDEO)

03.05.2014. 13:18:17

U devetom mjesecu dobio sam presudu od osam mjeseci zatvora na dvije godine uvjeta. To što oni rade je ono što bi trebali raditi nekim drugima. Neki koji su pronevjerili 12. milijuna kuna, ogule krompire i izlaze van iz zatvora. Zatvori su pretrpani i mnogima koji nisu krivi. U zatvorima bi trebali biti neki drugi ali i neki koji vode ovu državu, govori Josić, kod križa na Vuki okupljenim Domoljubima. Oni koji su pobili ljude i koji su počinili zločine su nagrađeni, a mi smo omalovažavani kao i svih prethodnih godina. Nama nije bitna niti stranka niti politika, nama je bitna Hrvatska jer smo za Hrvatsku išli ginuti, kaže Josić. Poslušajte što je sve Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara rekao-VIDEO B.P/H.D Pavao Jelovic ORGIJANJE KANIBALA Zanijemio sam, a razmišljanja su mi stala, U meni bijes, očaj, sav razum mi se koči, A u mislima su mi horde bradatih kanibala, Gledam ih kako vade hrvatskoj djeci oči. Plačem, posrćem, drhtim, okamenili mi udi, Ne znam jesam li drvo, il' možda santa leda Molim Svevišnjeg da zločincima sudi, Neka im mrvicu mira čak ni u grobu ne da. Krik do u nebo širim, a gnjev u meni vrije Pričam s valovima Vuke i Dunava, Osjećam želju za borbom, drugog nam nije.,Jedino s njome možemo ostvarit za se prava. Mi smo već dugo u osuđeničkome stroju Uz kanibalska ždrijela, do krvožednih ralja, Ne prekinemo li tromost i ovu usnulost svoju U potiljak nam slijedi tupi udarac malja. Žalost se, Bože, opet iznad nas nadnijela, Ranjena Hrvatska uzdiše, nesretna gorko cvili, Orgijanje kanibala iz našeg Borovo sela Poručuje nam da se sa silom odupiremo sili. Pavao Jelovic Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.