Tomislav Karamarko: Naša sloboda rađala se dugo i teško i sanjale su je generacije

08.10.2017. 13:00:26

Danas je 8. listopada, Dan neovisnosti naše domovine Republike Hrvatske. Naša sloboda rađala se dugo i teško i sanjale su je generacije. Golema žrtva je podnesena na tom teškom putu. Pa i zadnji dani, uoči proglašenja same neovisnosti, obilježeni su brutalnim činom zločinačke JNA – bombardiranjem Banskih dvora i pokušajem ubojstva oca suvremene Hrvatske, dr. Franje Tuđmana. Ali ništa više nije moglo zaustaviti volju i odlučnost hrvatskog čovjeka da ima svoju, neovisnu, Hrvatsku. Zato, dragi prijatelji, od srca vam čestitam Dan neovisnosti. Ponosni smo na našu Domovinu i zemlju, vjerujemo u nju i borit ćemo se i dalje. http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/nasa-stvarna-snaga-je-u-zajednistvu

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.