Tomislav Nikolić zaprijetio Hrvatima: “Pokrijte se ušima, inače ćemo vam ružno uzvratiti”

16.12.2016. 16:38:01

PREDSJEDNIK Srbije Tomislav Nikolić danas se u Kragujevcu oštro obrušio na Republiku Hrvatsku. Tom prilikom je poručio Hrvatskoj neka se pokriju ušima i šute kada se radi o manjinama. “Pogledajte samo koliko je Hrvatska u posljednje tri godine samo smanjila budžet za financiranje i školovanje nacionalnih manjina i ostale potrebe” kazao je Nikolić te dodao kako ne vidi u Srbiji nikakvu želju da bi se otvorio bilo kakv sukob sa Hrvatskom, ali postoji granica koja se može trpiti. “Vodu kada pritišćete pa i ona pokaže otpor, a kamoli narod kao što je srpski.Tko sa nama želi lijepo dobit će još ljepše, a oni koji ne žele sa nama lijepo, uzvratit ćemo im ružno“, zaključio je Nikolić. Također rekao je kako ne zna da li Hrvatska sprovodi svoju volju ili se radi o politici Europske unije koja je zamorena s proširivanjem na nove članice; “nemoguće je da je 27 država na jednoj, a jedna na potpuno drugoj strani i da se ona toliko poštuje”. Još je dodao kako Srbija nikada ne će odustati od europskog puta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.