TOPLINSKI UDAR SIGURNO STIŽE! Upravo objavljena prognoza za sljedećih 15 dana

07.11.2018. 16:15:40

NIŠTA OD 'STUDENOG' Globalni meteorološki servis WXCharts objavio je srednjoročnu prognozu za sljedećih 15 dana. Prema svemu sudeći, do 23. studenog očekuju nas neouobičajeno visoke temperature za ovo doba godine. DHMZ također najavljuje iznadprosječno toplo vrijeme u nastavku tjedna. U nastavku tjedna će u većem dijelu unutrašnjosti dominirati magla i niski oblaci, a poslijepodne sunčana razdoblja. Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i povremeno može pasti malo kiše. U istočnoj Slavoniji i u Dalmaciji pretežno sunčano. Na Jadranu će slab do umjeren sjeverozapadnjak u petak postupno okrenuti na južni i jugoistočni. I dalje iznadprosječno toplo. Tako će u unutrašnjosti idućih dana dnevni maksimalac biti od 16 do 18 °C, dok će na Jadranu temperature rasti do 20 °C.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.