Torcida u Zagrebu: Svi nas pozdravljaju, osjećamo se kao da su devedesete

01.12.2013. 13:49:07

597043efc820e2229c1e1cda2d997092

Očekuje se da bi na Maksimir moglo doći oko tri tisuće navijača splitskog kluba, a neki su stigli već jučer

Bad Blue Boysi i Torcida nakon dugo godina ponovno će stati jedni uz druge i pružiti si maksimalnu podršku. Borba protiv vaučerizacije i vodstva hrvatskog nogometa ujedinila je dva velika rivala.

Na današnjem velikom derbiju bit će na istoj tribini, iako policija i dalje to pokušava spriječiti. Kako doznajemo, policija cijelu noć patrolira u Dugopolju, na izlazu iz Splita, ali i u Lučkom. No, navijačka solidarnost je na djelu pa se međusobno savjetuju na forumima. Tako se može pročitati da bi svi koji kreću za Zagreb morali koristiti alternativne puteve, a Boysi su čak Torcidi nudili i prijevoz. Očekuje se da bi na Maksimir moglo doći oko tri tisuće navijača splitskog kluba, a neki su stigli već jučer. "Osjećamo se kao u Splitu. Grad je pun torcidaša, hodamo sa šalovima Hajduka, a svi nas pozdravljaju. Imamo osjećaj kao da su devedeset", javila se Torcida iz Omiša portalu Fošal.hr. Inače, centar grada puno je policije u civilu koja traži navijače koji su uspjeli iz Splita stići u Zagreb. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.