TRAGEDIJA U ITALIJI: Autobus se survao s vijadukta u provaliju, 37 poginulih

29.07.2013. 08:20:53

Najmanje 37 osoba poginulo su na jugu Italije u nedjelju kad se autobus survao s vijadukta u provaliju duboku 15 metara, izvijestio je tamošnji glasnogovornik vatrogasne službe. Najmanje 37 osoba poginulo je na jugu Italije, javlja BBC, u nedjelju kad se autobus survao s vijadukta u provaliju duboku 15 metara u blizini grada Avellina u pokrajini Campanija, izvijestio je tamošnji glasnogovornik vatrogasne službe. Jedanaestoro putnika izvučeni su iz olupine i prevezeni u bolnicu, neki od njih s vrlo teškim ozljedama. Autobus je prevozio oko 50 putnika, uključujući i djecu, natrag u Napulj nakon hodočašća u regiji Campanija, prenosi La Repubblica. Pretpostavlja se da je među poginulima i vozač autobusa. "Situacija je teška", izvijestio je glasnogovornik vatrogasne službe i dodao kako je u nesreći vjerojatno sudjelovalo i nekoliko drugih vozila te da je operacija spašavanja u tijeku. (Hina/D.B.)
Stravična nesreća dogodila se u blizini talijanskog grada Avellina (Foto: Google Maps)
Stravična nesreća dogodila se u blizini talijanskog grada Avellina (Foto: Google Maps)
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.