Tragedija u Osijeku: Trogodišnju djevojčicu ubio strujni udar

09.08.2013. 12:32:22

U jednom trenutku sjela je na krevet, podignula ruke i dodirnula samostojeću svjetiljku, a snažan strujni udar odbacio ju je nekoliko metara dalje.

Strujni udar ubio je u utorak popodne trogodišnju djevojčicu u osječkom naselju Jug II., piše Glas Slavonije. Djevojčica je umrla u Kliničkom bolničkom centru Osijek ubrzo nakon što je prevezena iz kuće nakon nesreće. Tragedija se dogodila u trenucima kada je majka radila večeru u kuhinji, a djevojčica se šetala od dnevne sobe do kuhinje i natrag. U jednom trenutku sjela je na krevet, podignula ruke i dodirnula samostojeću svjetiljku, a snažan strujni udar odbacio ju je nekoliko metara dalje. Istraga će pokazati je li svjetiljka bila ispravna. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.