TRAŽE GA VOJSKA I POLICIJA: Velečasnog Sudca ponovno dovode u Zadar

14.10.2014. 08:55:19

Ministarstvo obrane sa Zadarskom nadbiskupijom dogovorit će najnoviji dolazak velečasnog Zlatka Sudca na tribinu u Zrakoplovnu bazu Zemunik. Ovu vijest potvrdio nam je otac Ivo Topalović, vojni dekan i kapelan Vojne kapelanije Svetog Gabrijela Arkanđela. Za dolazak poznatog karizmatika vlada veliko zanimanje, i to ne samo pripadnika vojske i policije kojima je dosad držao duhovnu obnovu, već i građana koji bi, kaže nam kapelan, voljeli da se jedna ovakva tribina održi van Zrakoplovne baze Zemunik ili prostorija Policijske uprave zadarske. Poznato je, naime, da Sudac ima dozvolu Zadarske nadbiskupije da može držati mise na Zemuniku, no unatoč brojnim pozivima za njegov dolazak, i djelatnici HV-a i MUP-a morat će pričekati još kratko vrijeme jer je poznati karizmatik zapravo van granica Hrvatske. Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.