Treća obljetnica braniteljskog prosvjeda: Obratit će se Glogoški, Medved...

19.10.2017. 15:20:38

U petak se navršava tri godine od početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66, koja je kasnije preimenovana u Trg Nevenke Topalušić, braniteljice koja je preminula drugog dana prosvjeda. Pozdravne riječi u petak u 16 sati ispred Ministarstva uputit će Željka Pilipović. Nakon himne i minute šutnje, obratit će se predsjednik Udruge 100%-ih HRVI I. skupine Đuro Glogoški, predstavnik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi Tomislav Sabljo te ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Uz polaganje cvijeća i paljenje svijeća od stane ministra, predstavnika branitelja i članova njihovih obitelji, molitvu će voditi velečasni Stanko Smiljanić. Nakon toga slijedi i sveta misa u Crkvi Svete Mati Slobode. Podsjetimo, prosvjed je završen 26. travnja 2016. godine, nakon 555 dana.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.