Trener spasio Wildera veće makljaže: Pogledajte trenutak kada je zaustavio meč, nije to mogao gledati

23.02.2020. 10:06:00

*Cijelu borbu pogledajte večeras na Novoj TV u snimci od 22:30

Iako se u prvi trenutak činilo da je sudac prekinuo spektakularni revanš za titulu teškaškog prvaka svijeta po WBC verziji između Deontayja Wildera i Tysona Furyja, to je ipak napravio kut američkog boksača, sada već bivšeg prvaka.

Fury je tijekom šest i pol rundi u potpunosti nadboksao neprepoznatljivog Wildera, koji je kolko-tolko bio konkurentan u tek prve dvije runde. U trećoj je Fury poslao Wildera u nokdaun snažnim udarcem u uho, koje je potom prokrvalilo. Od tog trenutka pa do samog kraja Wilder je tek preživljavao u ringu.

Ni samom Wilderu nije bilo jasno zašto je sudac prekinuo meč, s obzirom da je bio priseban, ali u vrlo, vrlo teškoj poziciji, no kasnije mu je trener rekao da je on to napravio, na što je američki boksač razočaravajuće odgovorio "u redu".

U snimkama s drugih kamera jasno se vidi kako ručnik leti iz Wilderovog kuta u ring, što je sudac spazio, te potom odmah uletio između njih dvojice i zaustavio dvoboj.

Da je trener bio u pravu možemo zaključiti i po krvarenju iz Wilderovog uha, u kojem je moguće i pukao bubnjić nakon onog udarca Furyja iz prve runde. U jednom trenutku nakon meča se činilo da Wilder okreće drugo uho jer na ovo nije ništa čuo.

Izvor: gol.hr

Izvorni autor: gol.hr/Foto: fah

Autor: