Trgovina „Lijepo i Naše“

18.03.2022. 09:12:00

Trgovina „Lijepo i Naše“ je mjesto gdje Vas očekuju najbolji hrvatski proizvodi, proizvedeni od strane hrvatskih branitelja.

Domaći proizvodi otkrit će Vam jednu ukusnu, mirisnu i ponajviše kvalitetnu priču koja će Vas povesti na putovanje diljem Lijepe Naše – putovanje prožeto  tradicijom, recepturama i običajima naših starih, od Vukovara do Metkovića.

Cijela naša bogata i raznovrsna ponuda temelji se na kvalitetnim, originalnim i domaćim proizvodima malih hrvatskih proizvođača – naših braniteljskih zadruga i OPG-ova, koji vraćaju sjećanja, ali i stvaraju  neke  nove i zanimljive trenutke i uspomene.

S obzirom da nam se bliži Uskrs, s puno ljubavi smo složili prigodne poklon pakete za Vaše suradnike, prijatelje i obitelj.

Navedeni poklon paketi su ogledni primjerci koje nudimo, a zaželite li još nešto, vrlo rado ćemo Vam pomoći, dati savjet i ideju.

S poštovanjem,
 Trgovina „Lijepo i Naše“
Pleter-usluge d.o.o.
Britanski trg 3
10 000 Zagreb
tel: 01/2102-632
mail: lijepoinase@pleter-usluge.hr

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: trgovina "Lijepo i Naše"

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.