Trojanski konji: Glas za R. Tomašić i Kujundžića je glas za Milanovića

12.10.2015. 18:57:23

Svi su oni bili dio Domoljubne koalicije i očito je njihov ego toliko velik da im je najbitnije naštetiti Domoljubnoj koaliciji pa pristaju šurovati s crnim vragom, odnosno Milanovićem 'Ja sam jedan od rijetkih koji je napisao pohvale na račun Zorana Milanovića, jer ono što on govori u zadnje vrijeme je jako lijepo. Da je to radio četiri godine, bilo bi krasno. Jedan sam od rijetkih koji podržava novog Milanovića', naglasio je Milan Kujundžić gostujući na N1 televiziji i podržao aktualnog premijera u predizbornoj kampanji. Pridružio se tako čelnik Hrvatske zore konzervativki Ruži Tomašić, koja je u emisiji Otvoreno nedavno najavila moguću koaliciju s SDP-om nakon parlamentarnih izbora. Što se to događa na dijelu desnice koji je okrenuo leđa Domoljubnoj koaliciji pa zaboravljaju Milanovićevo nasilno uvođenje ćirilice u Vukovar, prosvjede branitelja i Milanovićevo ponašanje prema njima? Za mišljenje smo pitali Ivana Tepeša, čelnika HSP AS (bivše stranke Ruže Tomašić) i koalicijskog partnera HDZ-a. Tepeš poručuje: Ruža i Kujundžić očito pokazuju svoje pravo lice. ''Sada na vidjelo izlazi njihova mržnja prema Domoljubnoj koaliciji, jer to su sve otpaci Domoljubne koalicije, bivši HDZ-ovci, bivši HSP-ovci, a među njima je i Drago Prgomet. Svi su oni bili dio Domoljubne koalicije i očito je njihov ego toliko velik da im je najbitnije naštetiti Domoljubnoj koaliciji, pa makar to napravili s crnim vragom, odnosno Zoranom Milanovićem'', oštar je Tepeš u razgovoru za direktno.hr. Ovakvi potezi ''otpadnika'', dodaje, samo dokazuju da upozorenja Domoljubne koalicije o tome kako je glas za Tomašić i Kujundžića glas za Milanovića, nisu spin, nego stvarnost. ''To sad više ne govoruimo mi, nego to govore oni sami. Naravno da da je postalo sve jasno kad je Ruža rekla da je pravaštvo mrtvo. Oni su Trojanski konji, igraju za lijevu opciju, to je potpuno evidentno. To nas ni malo ne čudi. Oni niti su desnica, niti demokršćani, niti su pravaši - nego je sve to samo njihov način da prevare domoljubno ili desno biračko tijelo i da od njih uzmu glasove, a kasnije da te glasove pretoče u potporu SDP-u. Cilj im je prevariti desno biračko tijelo. Ali oni u tom neće uspjeti jer hrvatski domoljubi, pravaši, demokšrćani itekako vide da je danas zajedništvo Domoljubne koalicije potrebnije nego ikad prije, kao i u vrijeme prvih slobodnih demokratskih izbora'', zaključio je Tepeš.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.