Tuđman nas je obranio od vanjske, a Karamarko treba od unutarnje agresije

12.12.2014. 20:31:18

"Hrvatska se od toga može osloboditi samo ako drugi mandat ne dobije Ivo Josipović", rekao je Domazet Lošo za direktno.hr. Predsjednik Udruge za hrvatski identitet i prosperitet (HIP) Davor Domazet Lošo ocijenio je na predstavljanju knjige Ivana Aralice da je Tuđman obranio Hrvatsku od vanjske agresije, dok ju Karamarko treba obraniti od unutarnje. "Tuđman je neponovljiv, istinski kralj Hrvatske. Zbog toga što je imao viziju, tu viziju je i ostvario. Budući da je Tuđman oslobodio Hrvatsku od vanjske agresije, usporedio sam 90-e sa današnjim vremenom kada je prisutna unutarnja agresija. Hrvatska se od toga može osloboditi samo ako drugi mandat ne dobije Ivo Josipović", rekao je Domazet Lošo za direktno.hr. Tvrdi kako je Karamarku rekao kako se nalazi na poziciji da učini za Hrvatsku dobro i oslobodi ju od unutarnje agresije. "U ovome trenutku odlučujućem za Hrvatsku, kao što i Biblija kaže nije dobro da brojimo grijehe nego da oslobodimo Hrvatsku po drugi put", objasnio je. Domazet Lošo rekao je i da ne podržava ni HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović ni kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića. "Ono što ja želim je da se Hrvatska oslobodi agresije", kaže Domazet Lošo. U povodu 15. obljetnice smrti prvoga hrvatskoga predsjednika dr. Franje Tuđmana promovirana je najnovija knjiga akademika Ivana Aralice "Smrad trulih lešina", nastala na temelju njegova teksta "Uzroci, tijek i lijek hrvatskog postkomunističkog ideološkog kaosa", objavljenog koncem prošle godine u nekoliko nastavaka u Večernjem listu. "Taj je tekst izazvao val reakcija i komentara te golemu čitanost i stoga je akademik Aralica tu temu sa svim reakcijama i svojim odgovorima odlučio proširiti u ovoj knjizi", rekao je predstavljač knjige novinar Zvonimir Despot. Domazet-Lošo je istaknuo kako je Araličina knjiga najbolja prigoda da se upozori na rastakanje hrvatskog društva i svega onoga što je predsjednik Tuđman stvorio i zagovarao. Knjiga, dodao je, "opisuje zadah komunističkog imperijalizma, kojim nas hemiplegičari, oni, kako ih naziva Aralica, kojima je oduzeta domoljubna strana, a koju hoće i nama oduzeti, drže zatočenima". 'Aralica opisuje protagoniste tog zadaha te hrvatske Talibane, mentalne komuniste nositelje jugoslavensta", rekao je Domazet-Lošo ocijenivši da je Hrvatskoj danas potrebna "Oluja 2" kako bi se odblokirale sve stvaralačke hrvatske snage. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.