Tudor: Crveni karton je prelomio utakmicu, a Petković može igrati u Barceloni!"

05.03.2020. 08:27:00

Igor Tudor nije previše očajavao poslije poraza Hajduka od Dinama u sklopu 25. kola HNL-a na Poljudu.

"Tužni smo, ljuti i razočarani, ali gledamo s optimizmom u budućnost", suma sumarum je konferencije za medije trenera Hajduka.

"Normalno da je rezultat najvažniji, to sam naučio tamo gdje sam bio osam-devet godina, ali bitan je i dojam. Nije sve isto. Nije isto izgubiti i biti mali miš ili izgubiti, a imati neku ideju i svoj put. Mislim da samo treba ići dalje, završit ćemo ovo prvenstvo na način na koji želimo, bit ćemo tamo gdje želimo biti, a onda ćemo se vidjeti u idućoj sezoni. Bili smo apsolutno bolja momčad do tog crvenog kartona, s dvije-tri dobre prigode, dobrom energijom, dobrim presingom. Oni su nam na kvalitetu zabili gol, mi smo ih i u drugom poluvremenu stiskali u formaciji 4-3-2. Nisi nikad zadovoljan kad izgubiš, to je i normalno, ali mi smo na dobrom putu i idemo dalje", naglasio je Tudor čiji je plan bio visoki presing od prve minute.

"Oni su nas izigrali dva puta i došli su malo bliže, ali naš je cilj uvijek isti - stiskanje gore. Taj crveni karton je prelomio utakmicu, ali ja sam s dosta stvari zadovoljan s igrom, ne i s rezultatom. Dva žuta, nisam to dobro ni vidio, kažu mi da je ovaj prvi malo pretjeran, ali dobro, ne bih sad o tome. Imam visoko mišljenje o sucu Bebeku", rekao je Hajdukov trener.

Tudor je posebno izdvojio jednog Dinamova igrača:

"Kad igraš s nekim tko je kvalitetniji, onda je jedan od recepata da na ludilo i borbu pokušaš nadoknaditi tu razliku u kvaliteti koja postoji. Petković može igrati u Barceloni, onaj desni bek je odigrao odlično..."

Rezultati by SofaScore

Izvor: gol.hr

Izvorni autor: Gol.hr/ Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.