Tužno jutro u Hrvatskoj: Cijela država oplakuje tragično preminulu djevojčicu (2)

05.04.2021. 09:23:00

Ono što je bilo zaista emotivno su građani koji su sinoć dolazili pred Klaićevu i djeca koji su donosila svoje igračke...

Ispred Klaićeve bolnice jutros se nalaze brojne lampioni, plišane igračke, ali i razne poruke za preminulu djevojčicu koja je umrla od posljedica teškog ozlijeđivanja. Za njen život su doktori izgubili bitku u nedjelju oko 15 sati.

Podsjetimo, djevojčica je kod udomitelja stigla dok je imala tri mjeseca jer se roditelji nisu mogli skrbiti za nju. U njihovoj obitelji rasla je do mjesec dana prije nego što je napunila dvije godine. Malena je tada vraćena biološkim roditeljima, na njihov zahtjev. Centar je izvršio nadzor i zaključio da su se poboljšali uvjeti te da se malena može vratiti roditeljima. 

Ovaj slučaj je pokrenuo val reakcija, kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim zemljama o funkcionalnosti socijalnog sustava. Udomitelji su shrvani, jučer su je uspjeli vidjeti na par minuta. Rekli su nam jučer da su znali da će biti ovako, da je ne bi dali ni pod cijenu zatvora.24sata

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Emirat Asipi/Foto: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.