U metrou pronašao novčanik s dva milijuna dolara

27.09.2013. 16:25:41

Radnik na održavanju podzemne željeznice u Madridu u Španjolskoj pronašao je novčanik s čekom ispisanim na dva milijuna dolara, u gradskom metrou. Novčanik i ček je odmah predao policiji. Obavljajući svoj redoviti posao održavanja na sustavu gradskog Metroa u Madridu, radnik je nabasao na novčanik s čekom ispisanim na dva milijuna dolara. Novčanik s čekom pronašao je u vagonu podzemne željeznice, koji je na održavanje stigao zbog pokvarenih ulazno-izlaznih vrata, prenosi The Local. >> Biste li pogodili koji je NAJPOŠTENIJI grad na svijetu? Radnik je u novčaniku pronašao dokumente koji pripadaju osobi iz Kalifornije, nekoliko kreditnih kartica i već spomenuti ček. Sve pronađene stvari radnik je predao policiji, koja čeka da se vlasnik/ca novčanika javi madridskim vlastima. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.