U Mostaru ponovo sukobi policije i huligana, po završetku utakmice kamenjem na policiju

11.09.2013. 10:57:51

Odmah po završetku nogometnog susreta između Bosne i Hercegovine i Slovačke, oko 22.15 sati skupina huligana iz većinski bošnjačkog dijela grada napala je kamenjem i drugim predmetima policiju na prometnici Bulevaru, nekadašnje ratne crte razdvajanja u Mostaru

U Mostaru se u utorak navečer sukobila skupina navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine s pripadnicima policije, koja je raspoređena na bivšoj ratnoj crti razdvajanja kako bi sprečavala sukobe između Hrvata i Bošnjaka u tome gradu. Odmah po završetku nogometnog susreta između Bosne i Hercegovine i Slovačke, oko 22.15 sati skupina huligana iz većinski bošnjačkog dijela grada napala je kamenjem i drugim predmetima policiju na prometnici Bulevaru, nekadašnje ratne crte razdvajanja u Mostaru. S obzirom na to da je policija, u suradnji sa specijalcima, onemogućila prijelaz prema zapadnome, većinski hrvatskome dijelu Mostara, navijači su prevrnuli i zapalili kontejnere za smeće. Izgrednici su potisnuti prema trgu Musala gdje su prije toga organizirano pratili nogometnu utakmicu te je blokiran promet dijelom Bulevara. Prije toga, u utorak navečer nepoznati maskirani počinitelji upali su u kafić u istočnome dijelu grada, uz prijetnju nožem oteli zastavu nogometnog kluba Veleža, u kafić bacili dimnu bombu i pobjegli prema zapadnome dijelu grada. Policija je najavila noćne ophodnje uzduž Bulevara.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.