'U nastajanju hrvatske države nije postojao zločinački pothvat!'

31.05.2013. 11:47:25

Predsjedništvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti reagiralo je povodom presude šestorici Hrvata iz BiH u Haagu. U nastajanju hrvatske države nije postojao zajednički zločinački pothvat, ni ideja koja bi uključivala postupanja koja nisu u skladu s međunarodnim pravnim poretkom, piše, među ostalim u priopćenju koje potpisuje Predsjedništvo HAZU. >>Presuda šestorki: 'Dokumenti koje ima Hrvatska dokazuju suprotno od presude!' 'Zato je presuda Haškoga suda Jadranku Prliću, Bruni Stojiću, Slobodanu Praljku, Milivoju Petkoviću, Valentinu Ćoriću i Berislavu Pušiću primljena s velikim iznenađenjem i zabrinutošću', piše u Izjavi koju je potpisalo Predsjedništvo HAZU.(HINA) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.