U Pločama položeni vijenci za poginule branitelje

12.08.2013. 19:56:43

Na današnji dan prije 18 godina braneći Osojnik poginula su četverica hrvatskih branitelja iz Ploča - Stipe Štrbić, Albin Osti, Siniša Musulin i Ivica Petrović
Povodom 18. obljetnice pogibije četverice pločanskih branitelja, danas su ispred Spomen obilježja u mjestu Osojnik položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen poginulim hrvatskim braniteljima. Na današnji dan prije 18 godina braneći Osojnik poginula su četverica hrvatskih branitelja iz Ploča - Stipe Štrbić, Albin Osti, Siniša Musulin i Ivica Petrović. Vijence su položili i svijeće zapalili zamjenici župana Dubrovačko-neretvanske županije Marija Vučković i Davorko Obuljen, gradonačelnik Ploča Krešimir Veić te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i roditelji poginulih branitelja. Molitvu za poginule branitelje predvodio je pločanski župnik Župe 'Kraljice neba i zemlje', don Petar Mikić.
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.