U PODRAVINI: Omiljeni župnik napustio svećenički red, čeka bebu s vjeroučiteljicom

11.09.2018. 11:54:05

Ivica Bačani, bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, napušta svećenički red i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala, objavio je Podravski list . – Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac – otkriva dobro upućen izvor Podravskog lista. Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je vjeroučiteljica trudna oko tri mjeseca, a od prošlog tjedna i službeno je razvedena. Tako je velika ljubav župnika natjerala ne samo da razori svoj ‘brak’ s Crkvom, nego i jednu mladu obitelj jer vjeroučiteljica ima dvoje malodobne djece koja još ne idu u školu. Muž joj je prije dvije godine otišao raditi u Irsku, ali ona je s djecom uporno odbijala otići za njim. Vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i župnika na duhovnim obnovama piše Podravski list.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.