U Rijeci tradicionalni Mimohod hrvatskog ponosa i slave

25.06.2018. 20:34:54

Tradicionalni Mimohod hrvatskog ponosa i slave, kojim se u povodu Dana državnosti odaje počast hrvatskim braniteljima, održan je u ponedjeljak u Rijeci, u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, Zajednice udruga Domovinskog rata Primorsko-goranske županije i Kluba navijača Armada Rijeka. Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Više od tisuću sudionika mimohoda, okupili su se ispred murala "VUKOVAR" u Vukovarskoj ulici, a povorka je potom krenula do Mosta branitelja, a zatim u riječku katedralu svetog Vida, gdje je služena misa za poginule branitelje i cijelu hrvatsku Domovinu. Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja Rijeka: Mimohod od Vukovarske ulice do Mosta branitelja U povodu Dana državnosti, predstavnici Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Policijske uprave primorsko-goranske i drugi položili su vijence na riječkom Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata, u Aleji poginulih branitelja i kod Središnjeg križa na Centralnom gradskom groblju Drenova te kod spomenika poginulim braniteljima na groblju Trsat. Z. K./Hina / Tportal  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.