U Samoboru grupa mladića nokautirala 'policajce'!

06.03.2019. 09:21:19

Internetom se brzinom munje širi video na kojem se vidi kako nekoliko mladića tuče osobe u policijskim odorama. Događaj se zbio u Samoboru, ispred jedne pekarnice. No, u samoborskoj policiji tvrde kako to - nisu policajci "Na snimci nisu policajci u službi ni van službe", poručio je dežurni policajac u Policijskoj postaji Samobor za Vijesti.hr. Na naše pitanje o kome se onda radi rekao je: "Znate, vrijeme je Fašnika... Mi radimo na tome da utvrdimo o čemu se radi i što se zapravo dogodilo", rekli su nam u samoborskoj policiji. Više detalja nisu htjeli otkriti osim onoga da je "istraga u tijeku." Kontaktirali smo i samoborsku pekarnicu ispred koje se zbio nemili događaj. "Mi vam ne znamo detalje, bila je tu policija i raspitivala se. Na snimci nisu sigurno bili policajci... Fašnik je...", rekao nam je djelatnik pekarnice. Inače, snimka koja traje svega 13 sekundi prikazuje dosta žestok okršaj nekoliko osoba s policajcima za koje, eto, u samoborskoj policiji, ali i pekarnici ispred koje se sve događalo, tvrde da nisu policajci nego tek u policijske odore maskirani civili...  
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.