U Slavonskom Brodu zapalila hrvatsku zastavu: S njom bilo i dvoje maloljetnika

02.10.2022. 18:17:00

Dvadesetjednogodišnjakina je u Slavonskom Brodu zapalila zastavu Republike Hrvatske čime je počinila kazneno djelo Povrede ugleda RH. Bila je u pratnji dvije maloljetne osobe, a protiv svih će biti podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu. 

PU Brodsko-posavska dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvadesetjednogodišnjakinjom koja je u petak u Mjesnom domu "Zrinski Frankopan“ u Slavonskom Brodu zapalila zastavu Republike Hrvatske. Tim je činom počinila kazneno djelo Povrede ugleda RH.

Počiniteljica je za vrijeme paljenja zastave bila u pratnji dvije maloljetne osobe protiv kojih će policija dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Protiv 21-godišnjakinje će biti podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Izvor: Dnevnik.hr

Izvorni autor: M.G./Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.