U stravičnoj nesreći poginule majka, kćer i unuka

30.05.2013. 12:32:44

U okolici Mostara sinoć se dogodila stravična prometna nesreća. Dvije žene i djevojčica poginule su prilikom sljetanja osobnog vozila u akumulacijsko jezero.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil skliznuo s magistralne ceste koja povezuje Mostar i Sarajevo i završio u akumulacijskom jezeru Salakovac. Sve tri osobe iz vozila, dvije žene i djevojčica, smrtno su stradale, a tamošnji mediji prenose kako je riječ o obitelji: majci, kćeri i unuci. Nesretnu vozačicu i putnice nisu mogli spasiti ni vozači koji su se zaustavili kraj mjesta tragedije i pokušali ih izvući iz automobila, jer su poginule već pri sljetanju u jezero. M.P./MediaServis Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.