U stravičnoj nesreći poginuo motociklist, motor se od udarca raspao i zapalio

19.04.2018. 22:25:32

U stravičnoj nesreći poginuo motociklist, motor se od udarca raspao i zapalio: "Vozač je odletio 150 metara dalje..." Vozač motocikla (31) zagrebačkih registracijskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u mjestu Budančevica nedaleko od Đurđevca. Kako piše ePodravina, motociklist je bio na motoru zagrebačkih oznaka, a s ceste je sletio pri velikoj brzini. O težini nesreće govori i činjenica da se motor sasvim raspao te zapalio. Po riječima svjedoka, motociklist je prestizao vozila, i to vozeći velikom brzinom i na stražnjem kotaču. Nakon što je spustio prednji kotač na cestu, motor mu je "zaplesao". "Samo se čuo udarac, i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali vozač je odletio 150 metara dalje od mjesta gdje se zabio u kameni most", rekao je jedan očevidac za ePodravinu. Za sav promet zatvorena je Državna cesta DC- 2 u mjestu Budančevica, a promet se preusmjerava obilazno preko Kalinovca na Kloštar Podravski i obrnuto. Slijedi očevid.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.