U subotu se slavi 24. godišnjica osnutka 72. bojne vojne policije

11.12.2015. 17:16:57

Svečana proslava bit će održana u gradu Kninu. U Kninu se u subotu 12. prosinca slavi 24. godišnjica osnutka 72. bojne vojne policije. Program obilježavanja počinje svetom misom u Crkvi Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta u 11 sati. U 11.45 sati bit će položeni vijenci na Trgu dr. Ante Starčevića. Nakon toga, u 12 sati, slijedi svečana akademija u Domu hrvatske vojske kralj Zvonimir, a potom će se svečanost nastaviti uz prigodni domjenak. Očekuje se dolazak kninskoga gradonačelnika, župana Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije, generala hrvatske vojske (među njima se očekuje i Ante Gotovina), pripadnika postrojbe, izaslanika predsjednice RH, prijatelja i brojnih drugih...

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.