U teškoj nesreći na A1 poginule najmanje 3 osobe

30.11.2013. 10:04:52

Očevid tek počinje i očekuje se državno odvjetništvo, a prema prvim špekulacijama došlo je do prometne nesreće uslijed proklizavanja na zaleđenoj prometnici. U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 rano jutros poginulo je više osoba. Od policije službeno doznajemo da su poginule najmanje 3 osobe i da ih je 14 ozlijeđeno  i da su prebačeni u gospičku bolnicu. Među ozlijeđenima je i jedna osoba koja je životno ugrožena. Stravična prometna nesreća dogodila se ne u tunelu Krpani kako je prva informacija bila već na jednom nadvožnjaku  između tunela Krpani i Sveti Rok i to na autocesti u oba smjera. Naime, autobus je navodno probio ogradu i potom je došlo do lančanog sudara čak 20-tak vozila. Očevid tek počinje i očekuje se državno odvjetništvo, a prema prvim špekulacijama došlo je do prometne nesreće uslijed proklizavanja na zaleđenoj prometnici.  Naime u Lici pada ledena kiša. Autocesta je od Maslenice prema Krpanima zatvorena za promet.  Uskoro opširnije... Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.