U teškoj prometnoj nesreći u tunelu Sveti Ilija poginuo mladi vozač s imotskog područja

08.04.2019. 09:02:56

Od siline udarca motor BMW-a odletio 40 metara od poprišta sudara

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u tunelu Sveti Ilija poginuo, prema neslužbenim informacijama, 24-godišnji vozač s imotskog područja, javlja Radio Imotski.
Do sudara je došlo oko 18.15 sati, 50-70 metara nakon ulaza u tunel iz pravca Makarske, s južne strane. BMW kojim je upravljao 24-godišnjak u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i frontalno se zabio u Citroen. Od siline udarca motor BMW-a odletio je 40 metara od poprišta sudara. U nesreći su, podsjetimo, teško ozlijeđena dvojica vozača, koji su bili sami u automobilima, a jedan od njih u večernjim je satima preminuo u splitskoj bolnici. Tunel Sveti Ilija bio je zatvoren za promet u oba smjera, a ponovno je otvoren u 1.25 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.