U TIJEKU POSLJEDNJE PRIPREME ZA THOMPSONOV HUMANITARNI KONCERT

19.09.2013. 17:31:56

Šibenik, 19.rujna 2013. - Gotovo je sve spremno za sutrašnji veliki humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u Katoličkom školskom centru u Šibeniku u 20 sati. Na lokaciji su u tijeku posljednje pripreme. Složena je velika pozornica koja će se prostirati na 120 kvadrata.

Organizatori, Šibenska Biskupija i Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika Biskup Srećko Badurina, podsjećaju još jednom na prodajna mjesta u kojima možete nabaviti karte za koncert: caffe barovi Valerija i Domino u Šibeniku, Angels u Vodicama, Leopold u Murteru, Black&White u Kninu, Gradska kavana u Drnišu i župni uredi Šibenske biskupije.

Za one koji se ipak odluče na kupnju u zadnji tren, karte će biti dostupne i na ulazu u Katoličkom školskom centru. Također, karte se neće naplaćivati djeci koja na koncert dođu s roditeljima.

Ulaz će biti otvoren za posjetitelje već od 17.30 sati i propisana su jasna pravila ponašanja u prometu. Svi koji idu magistralom morat će ići preko Podsolarskog na kružni tok te parkirati na području vojarne Bribirskih knezova (prostor Terranea, dok će posjetitelji koji dolaze iz smjera grada biti upućeni na kružni tok u Mandalini i odatle na isti parking u bivšoj vojarni.

Koncert Marka Perkovića Thompsona dio je velike akcije prikupljanja novca za izgradnju Katoličkog đačkog doma u Šibeniku s obzirom na to da je Šibensko-kninska županija jedina dalmatinska županija koja nema učenički dom.

HKDPD „Biskup Srećko Badurina“

hkdpd.srecko.badurina@gmail.com

uredio-B.P.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.