U UTORAK SLUŽBENI SPORAZUM Vlada i sindikati potpisuju promjene

10.06.2013. 16:58:11

Potpisivanje Sporazuma o promjeni visine plaća zaposlenih u državnim i javnim službama između Vlade Republike Hrvatske i sindikata državnih i javnih službi održat će se sutra u 15.00 sati u Banskim dvorima, saznajemo iz priopćenja. U ime Vlade Republike Hrvatske, Sporazum će potpisati ministar rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić. Sindikati s kojim će se sporazum potpisati su sljedeći: Hrvatski liječnički sindikat, Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi, Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara-medicinskih tehničara, Nezavisni sindikat zaposlenih u hrvatskom zdravstvenom osiguranju, Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja, Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske, Sindikat hrvatskih učitelja, Sindikat zaposlenika u djelatnostima socijalne skrbi Hrvatske, Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, Carinski sindikat Hrvatske, Nezavisni sindikat djelatnika. Ministarstva unutarnjih poslova, Sindikat djelatnika u vojsci i državnim službama, Sindikat policije Hrvatske, Sindikat Porezne uprave Hrvatske te Sindikat pravosudne policije Hrvatske. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.