U velikoj policijskoj akciji zbog 'Za dom spremni' uhićeno 30-ak Torcidaša?!

28.11.2013. 17:46:28

27.11.2013.

U policiji kažu kako su do sada procesuirali tri osobe, jednu jučer i dvije danas te kako su protiv njih podneseni optužni prijedlozi. No, naglašavaju kako kriminalističko istraživanje nije gotovo te kako se nastavlja utvrđivati identitet još nekih osoba.

Prema neslužbenim informacijama koje stižu iz Splita, od srijede ujutro je uhićeno tridesetak pripadnika Torcide. Navodno je riječ o uhićenjima povezanim s nedavnim događajima na utakmici Hajduka i Osijeka, kada su tisuće Splićana skandirali 'Za dom spremni'.

U policiji kažu kako su do sada procesuirali tri osobe, jednu jučer i dvije danas te kako su protiv njih podneseni optužni prijedlozi. No, naglašavaju kako kriminalističko istraživanje nije gotovo te kako se nastavlja utvrđivati identitet još nekih osoba.

Podsjetimo, na utakmici posljednjeg kola Hrvatske nogometne lige između Osijeka i Hajduka cijeli stadion (ne samo Torcida!) uzvikivao je 'Za dom spremni' i 'Ajmo ustaše' kao reakcija na napade na hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića.

 
  • Autor: Z.S.
  • Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.